Back to top

L'Ajuntament busca l'impuls definitiu per augmentar l'ocupació a Reus

Una nova línia d'ajudes a empreses reusenques per tal de promocionar la contractació de persones en situació d'atur. Està previst que es posi en marxa a principis del mes d'octubre, amb una dotació total de 100.000 euros.

Carles Prats ha presentat aquest matí el que serà una de les seves darreres actuacions com a regidor de l'Ajuntament de Reus. El consistori impulsa una nova línia d'ajuts per a les empreses i autònoms per a fomentar la contractació de nous treballadors. Els requisits es basen en el fet que s'ampliï la plantilla amb persones que es trobin en situació d'atur i estiguin empadronades a Reus des de dos mesos abans de la convocatòria. 

Segons el consistori, les dades que s'estan registrant des de la regressió per la COVID de l'ocupació a la ciutat de Reus no són preocupants, ja que les xifres s'han recuperat. Ara bé, podrien ser millors, i per això l'Ajuntament aposta per subvencions com aquestes.

Per a cada beneficiari es destinaran 5.000 euros per persona contractada. La concessió s'obrirà a principis del mes d'octubre i es tancarà una vegada s'esgoti el pressupost. Poden consultar totes les bases i condicions al web de l'Ajuntament.

Paraules clau:

Notícies relacionades