Back to top

L’Ajuntament de Cambrils pateix un atac informàtic

L'atac bloqueja l’accés als servidors. S'han cancel·lat totes les cites prèvies i es tornaran a donar quan es restableixi la normalitat.

L’Ajuntament de Cambrils ha patit un atac informàtic que bloqueja l’accés als servidors i impedeix el funcionament normal dels serveis municipals i les comunicacions. El personal del departament d’informàtica del consistori  treballa per restablir la normalitat en el mínim temps possible.

Segons apunta el regidor de Govern Obert Eduard Pellicer, s'han anul·lat totes les cites prèvies, que es tornaran a donar un cop es restableixi la normalitat. Actualment tampoc es poden fer tràmits a través de la seu electrònica. Per accedir al registre, la ciutadania ho ha de fer mitjançant les oficines de Correus i als registres d'entrada d'altres Administracions. 

Segons un informe sobre tendències de ciberseguretat publicat pel Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), els ciberatacs de programari de segrest contra administracions públiques són cada vegada més freqüents i s’han convertit en una de les principals ciberamenaces del món.

Paraules clau:

Notícies relacionades