Back to top

L'Ajuntament de Castellvell fa balanç dels dos primers anys de mandat

L'alcalde, Josep Sabaté, destaca la derogació de les contribucions especials, a més de la instal·lació de la fibra òptica i l'obertura del refugi

L'alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, ha fet un balanç positiu dels dos primers anys de govern en una entrevista a Canal Reus. En aquests dos anys, l'equip de govern, format pels grups d'ERC i Ara Castellvell, ha aprovat diverses actuacions entre les quals destaquen la retirada de les contribucions que els veïns havien de pagar per les obres del nucli urbà; o la instal·lació de la fibra òptica.

El refugi obrirà les portes

L'alcalde també ha destacat l'obertura del refugi i preveu que podrà obrir les portes abans que acabi el seu mandat. Tot i això, explica que s'han hagut de fer diverses tasques per tal de garantir la seva seguretat.

D'altra banda, Sabaté també ha explicat que la proposta de la Cooperativa de Castellvell de vendre el Celler del vi perquè passi a ser de propietat municipal va per bon camí. A més, està negociant amb l'Arquebisbat de Tarragona per a la cessió d'un terreny que l'Ajuntament vol destinar a fer habitatges socials.

El govern vol rebaixar el rebut de l'aigua

Durant la reunió, Sabaté va anunciar que està treballant perquè el rebut de l'aigua sigui més econòmic. La mesura entraria en vigor a partir de l'1 de gener del 2022. El consistori deixarà d'abonar els diners corresponents a un tram del terme de l'Aleixar.

A banda d'aquestes mesures, l'equip de govern també destaca la implantació de les càmeres de vigilància, la remodelació de la Font nova o la millora del servei de recollida d'escombraries o les campanyes de neteja realitzades.

Paraules clau:

Notícies relacionades