Back to top

L’Ajuntament del Morell engega una campanya de subvencions per fomentar el consum local

S'emetran 500 targetes moneder amb un import de 40 € per gastar en els establiments adherits a la campanya. Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de novembre, i les targetes tindran validesa fins al 24 de desembre

La regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament del Morell engega, aquesta setmana, la campanya targeta moneder del municipi. Una iniciativa amb la qual el consistori es posa al costat de les famílies després d’uns mesos complicats a causa de la Covid-19. Així, amb la col·laboració de l’Associació de comerciants i professionals del Morell, s’han creat “unes subvencions per tal de fomentar el consum de la ciutadania dins del poble, en activitats locals que s’han vist afectades per les restriccions de la pandèmia de Covid-19”, exposa la regidora de l’àrea, Mònica Casas.

Promoure el comerç local

Tot plegat, es fa “amb l’objectiu de reactivar la nostra economia local i reduir l’impacte negatiu d’aquest període tan complicat que vivim”, remarca l’alcalde, Eloi Calbet, “incentivant el consum al municipi tot injectant diners a les unitats familiars del poble, en un context econòmic en què els preus, de l’electricitat per exemple, segueixen en augment”. “Des de l’Associació de comerciants i professionals del Morell agraïm que es posi en marxa una campanya com aquesta, que ens ajudarà significativament després d’un temps de dificultats per a tots nosaltres”, indica el seu president, Josep Guillemat.

Com beneficiar-se de la campanya

D’aquesta manera, s’emetran 500 targetes moneder, ampliables en funció de les sol·licituds presentades, amb un import de 40 € per gastar en els establiments adherits a la campanya. La petició es podrà fer per despeses d’almenys 40 € realitzades en negocis amb domicili fiscal i ubicats al Morell, o bé de serveis bàsics com subministrament elèctric, servei de telèfon o gas.

Les sol·licituds, una per unitat familiar o llar de convivència i habitatge, es podran presentar fins al 19 de novembre de l’any en curs, i les targetes tindran validesa fins al 24 de desembre. Per tal de tramitar-les, cal presentar una instància model de la sol·licitud al registre general o per la Seu electrònica de l’Ajuntament del Morell, adjuntant el DNI de la persona sol·licitant i també la factura i justificant de pagament de la despesa efectuada. Cada sol·licitud serà estudiada des del consistori i, en cas de ser aprovada, es contactarà amb la persona beneficiària perquè reculli la targeta.

Pel que fa a establiments o professionals que es vulguin adherir a la campanya, poden posar-se en contacte amb el departament d’intervenció de l’Ajuntament per sumar-se a la iniciativa.

Paraules clau:

Notícies relacionades