Back to top

L'Ajuntament engega un concurs telemàtic per conscienciar sobre la reducció de residus

Des de la Regidoria de Medi Ambient destaquen que la ciutadania reusenca cada vegada recicla millor, tot i això és important posar èmfasi en aquest aspecte.

Els residus generats durant el procés de fabricació de productes és el tema clau de la setmana europea de prevenció de residus d'enguany. L'Ajuntament de Reus ha volgut adherir-se a la campanya a través del concurs telemàtic 'Tu fas el canvi!' perquè la ciutadania pugui conèixer les estratègies i accions sostenibles per a la reducció de residus.

Com participar?

El concurs s'organitza mitjançant la plataforma Kahoot. Per participar caldrà accedir a: https://cutt.ly/tufaselcanvi, o mitjançant el codi PIN 05658855 al cercador de jocs de kahoot.it o l'app mòbil, on també es podrà trobar amb etiqueta: #TuFasElCanvi.

Entre els participants amb millors resultats se sortejaran dues bicicletes plegables i tres lots de producte d'higiene i neteja lliures de plàstic. Per entrar al sorteig caldrà estar empadronat/da a Reus i concursar ingressant com a 'nickname' (nom d'usuari) algun dels utilitzats a les següents xarxes socials: Facebook, Twitter o Instagram.

Aquesta, no és la primera activitat que el consistori organitza per conscienciar a la ciutadania, de fet, asseguren que, tot i haver-hi una millora en la qualitat del reciclatge a la ciutat, és important continuar fent aquestes accions. En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient a l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, ha celebrat que "la gent respon de manera correcta a totes les campanyes que s'han anat realitzant i això ha comportat una reducció del volum de tones del contenidor de rebuig".

L'any 2019 la ciutat de Reus va produir 47.872,16 tones de residus que representen un total de 459 kg a l'any per habitant, tot i haver millorat en els darrers anys, la sensibilització ambiental de la població és el millor aliat per reduir la generació de residus.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades