Back to top

L'Ajuntament estrena les audiències públiques

La primera sessió ha prioritzat el Pla d'Acció Municipal
audiencia pam

La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó; i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, han presidit aquest dimarts, 3 de desembre l’audiència pública del procés participatiu del Pla d’Acció Municipal Reus 2019-2023.

La sessió, que ha tingut lloc a la sala d’actes del Casal de les Dones, té especial rellevància perquè marcarà l’acció del Govern de Reus durant els quatre anys del mandat. A banda, és la primera vegada que l’Ajuntament convoca l’audiència pública com a instrument de participació ciutadana, en els termes que està establert en el nou reglament municipal de Participació Ciutadana, que recentment ha entrat en vigor.

casal dones audiencia

El públic assistent a l’acte ha pogut participar de manera directa, escoltant i preguntant directament als responsables polítics. A més, l'acta de la sessió s'enviarà per correu electrònic a tots els assistents que ho demanin.

Debat amb la ciutadania

Durant l'audiència, la vicealcaldessa ha fet una presentació inicial del document estratègic i, i posteriorment s’ha obert el un debat entre la ciutadania i les representants del Govern de Reus. Els assistents a l'acte també han pogut participar votant els objectius del PAM.

El pla estableix els eixos, àmbits, objectius i actuacions que el govern municipal desplegarà durant l’actual mandat. El procés participatiu és de tipus consultiu, i la informació recollida servirà al govern per prioritzar els objectius a executar. El període de votació s’allargarà fins el 12 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades