Back to top

L'Ajuntament inicia els primers passos pel futur centre aquàtic

L'objetiu és disposar de la infrestructura a la primavera de 2023
pavello olimpic

L’Ajuntament de Reus inicia el tràmits per a licitació de concessió d’obra i servei per a la construcció i explotació d’un centre aquàtic i de fitness per a 4.000 abonats a la zona sud de la ciutat, en concret annex al Pavelló Olímpic Municipal.

Aquest 23 de desembre ha publicat al perfil del contractant un procediment de consultes preliminars al mercat, amb l'objectiu d'obtenir informació del sector de cara a un futur contracte de concessió.

Llei de contractes del Sector Públic

Amb aquest tràmit, l'Ajuntament vol, alhora conèixer l’opinió i informar als operadors econòmics de les intencions municipals i dels requisits per a desenvolupar i avaluar la millor solució per a una futura licitació. Aquest procediment esta recollit a la Llei de contractes del Sector Públic.

Aquestes consultes preliminars es podran realitzar mitjançant la resposta a un qüestionari i a una posterior entrevista, si s’escau, amb totes les empreses i operadors interessats en el tema.

Previst per 2023

El termini de les consultes finalitzarà el proper 30 de març, un cop tancat aquest procediment l’Ajuntament de Reus redactarà el Plec de condicions i iniciarà la licitació corresponent per tal de complir amb l’objectiu de poder disposar d’aquesta esperada infraestructura a la primavera de 2023.

Fitness, wellness, aigües cobertes i activitats a l'exterior

D'acord a la informació recollida en el document penjat al perfil del contractant, l'Ajuntament preveu la licitació per a la construcció i posterior explotació, en regim de concessió, de l'equipament esportiu que inclogui un centre de fitness, wellness i zona d'aigües cobertes, amb aprofitament de la coberta, i amb complements de serveis esportius per activitats «outdoor», centralització de les oficines dels serveis municipals, i manteniment d'una pista de basquet a l'exterior.

L'equipament es situarà en l'espai annex al Pavelló Olímpic Municipal de Reus que actualment ocupen dues pistes poliesportives. Aquest equipament, en funció de l'anàlisi de les aportacions fetes a les consultes preliminars, es podrà complementar amb un aparcament soterrani d'una o dues plantes i un alberg o hostel esportiu; així com zones comunes de restauració o altres tipus de serveis (servei de restauració o bar cafetería, bugaderia, consigna material esportiu,etc).

Paraules clau:

Notícies relacionades