Back to top

L'Ajuntament inicia les obres de remodelació de les avingudes de l’entorn de l’Hospital

L’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera definitiva les fases 1 i 2 del projecte d'urbanització de l'entorn de l'Hospital de Sant Joan.
Hospital

Les tasques comporten l’acabament i remodelació de les avingudes del Doctor Josep Laporte i de la Universitat; i ha obert concurs públic per adjudicar els treballs de la fase 1, que afecta la coca central de l'avinguda de Josep Laporte.

Mapa

Al llarg d’aquesta avinguda, es millora la jardineria i s’hi preveuen treballs de pavimentació. Se substitueixen les graves i formigó que hi ha actualment per asfalt i llambordins de formigó. Les seccions s’han dissenyat en base a donar una major accessibilitat i comoditat als vianants (adaptades per a minusvàlids).

Es preveu que l’obra d'aquesta primera fase es realitzi en un termini de 4 mesos; i el pressupost de licitació és de 139.980,92 euros (IVA inclòs)

La fase 2, que s'adjudicarà pròximament, preveu actuar en el paviment i la jardineria de la vorera més allunyada de l’equipament sanitari, aixi com en la jardineria a la avinguda de la Universitat i de les dues rotondes als extrems de l’avinguda de Josep Laporte.

El coinjunt de les dues fases del projecte té un pressupost de 302.822,79 euros. La superfície total a actuar és de 5.944 m2., i es contemplen obres de demolicions i arrencaments, moviment de terres, pavimentació, jardineria i reg.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades