Back to top

L'Ajuntament llença una nova fornada de Bons Reus

Des de la primera edició, el consistori calcula que els botiguers de la ciutat han rebut una injecció directa de prop de 5 milions i mig d'euros.

L'Ajuntament de Reus posa des d'aquest dijous en circulació una nova fornada de bons comercials. En total, 30.000 bons que se sumen als que ja s'han gastat en els darrers mesos. Consistori i entitats comercials esperen, amb aquests descomptes, que les despeses de Nadal de la ciutadania es facin al petit comerç local. 

Segons Montserrat Caelles, la regidora de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, les diverses onades dels Bons Reus han permès injectar, precisament al petit botiguer, prop de "5 milions i mig d'euros". Aquestes dades s'aconsegueixen multiplicant cada un dels descomptes per 27,5, que són els euros mitjans de les despeses vinculades als bons. 

Bons Reus Nadal

Més de 400 establiments estan ara mateix adherits a aquesta iniciativa municipal, tant dels àmbits del comerç com també de l'alimentació. Caelles no descarta nous paquets de bons Reus. En total, l'Ajuntament hi ha destinat 610.000 euros.

Com aconseguir-los?

El funcionament per aconseguir i gastar els bons és el mateix que s'ha utilitzat fins ara. Cal registrar-se al web dels Bons Reus, si no s'hi està ja, i descarregar-los. En funció de la data de la descàrrega els descomptes caducaran un dia o un altre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades