Back to top

L'Ajuntament millorarà l'enllumenat públic de Reus abans de l'estiu

Actualment, hi ha previstos 10 paquets d'acció, que compten amb més de 356.000 euros d'inversió, per millorar l’enllumenat públic de tota la ciutat

Les actuacions, les quals preveuen tenir acabades abans de l'estiu, superaran els 356.000 euros d'inversió. El consistori reusenc ha presentat els nous projectes que pretenen millorar l'estat de l'enllumenat en diferents carrers de la ciutat, sigui amb nous punts de suport o fent el canvi a la tecnologia LED

Segons la regidora d'Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Reus, Marina Berasategui, es tracta d'una demanda que la ciutadania reclamava des de ja feia temps i no descarten ampliar la inversió i els punts fins a arribar a millorar tota la ciutat

Actuacions previstes

Projectes en execució:

  • Renovació de 185 suports d’enllumenat repartits per tota la ciutat d'acord amb la planificació prevista al pla director de manteniment de l’enllumenat públic per a les anualitats 2020 i 2021, amb un pressupost d’adjudicació de 127.000 euros.
  • Millora de l'enllumenat del passatge Mare Molas i del carrer de Joan Bertran, amb tecnologia led, en una actuació inclosa al servei de manteniment de l’enllumenat públic: 8.000 euros.
  • Millora del nivell lumínic de l'entorn de l'estació d'autobusos amb la instal·lació de tecnologia led: pendent de valoració econòmica. Actuació inclosa al servei de manteniment de l’enllumenat públic.

Projecte redactat, pendent de contractar:

  • Instal·lació de nou enllumenat amb tecnologia led al carrer de l’Hospitalera: 14.000 euros.

Projectes pendent de redacció:

  • Substitució de l’enllumenat per tecnologia led a la vorera oest del carrer de Jaume I, al tram entre l’avinguda de Pere el Cerimoniós i el Mercat Carrilet: Pendent de valoració econòmica.
  • Substitució de l’enllumenat i quadre de llums als carrers de Sant Elies, Santa Teresa, del Recs, del Boule i de la Lleona amb tecnologia led. Pressupost estimat de 40.000 euros.
  • Substitució de l’enllumenat al carrer de Sant Joan per tecnologia led, amb un pressupost estimat de 17.000 euros.
  • Substitució de l’enllumenat i quadre de llums a l’avinguda del Dr. Vila-seca per tecnologia led, amb un pressupost estimat de 38.000 euros.
  • Millora de l’enllumenat al carrer de Poboleda, amb tecnologia led, amb un pressupost estimat  de 12.000 euros.
  • Renovació de suports d’enllumenat repartits per tota la ciutat d'acord amb la planificació prevista al pla director de manteniment de l’enllumenat públic per a les anualitats 2022 i 2023, amb un pressupost estimat de 100.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades