Back to top

L'Ajuntament de Mont-roig carrega contra l'empresa Sorigué

L'Ajuntament de Mont-roig s'ha mostrat crític amb l'empresa responsable de les obres de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja. Uns treballs que es van iniciar el passat 5 de maig del 2018 i que ja haurien d'haver finalitzat. Un retard en el termini d'entrega, al qual també se li ha de sumar una sèrie d'irregularitats en l'execució de l'obra.
L'Ajuntament de Mont-roig carrega contra l'empresa Sorigué

Les obres de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja han tornat a ser tema de debat durant el plenari municipal de Mont-roig del Camp. En aquesta ocasió, però, l'alcalde de l'Ajuntament de Mont-roig, Fran Morancho, s'ha sumat a les crítiques rebudes per part dels partits municipals de PDeCat i Ciutadans, assegurant que "tant ell com tot l'equip de govern estan molt disgustats i sorpresos en com s'ha comportat una empresa de les característiques de Sorigué". 

Unes obres que es van adjudicat a l'empresa Sorigué per gairebé 4,5 milions d'euros i que haurien d'haver estat executades en un termini de 8 mesos. Una empresa que també podria portar a terme la remodelació de la plaça de Miramar de Mont-roig, després que dues empreses apel·lessin a la baixa temerària. Uns treballs que ja es van pressupostar l'any 2017 i que dos anys després encara no s'han adjudicat.

Paraules clau: