Back to top

'L'Ajuntament necessita contractar més personal base'

Segons CCOO, el consistori només s'ha preocupat de contractar alts càrrecs en un moment en què encara hi ha 10 places pendents de ser cobertes des de l'any 2017.

Molts són els factors que han provocat un endarreriment en els expedients municipals. Entre ells s'hi troba la falta de personal com auxiliars administratius o tècnics de l'Ajuntament reusenc. Així és com ho expliquen alguns treballadors de l'ens municipal que formen part de Comissions Obreres. Denuncien, entre altres aspectes, que es resolgui l'oferta pública de l'any 2017 on es deia que es contractaria 10 noves places de personal base. Una situació que de moment segueix igual que fa 3 anys.

Tres noves contractacions d'alts càrrecs

Tot això en un moment en què, segons el sindicat, el mateix consistori ha contractat tres nous gerents amb un elevat cost econòmic. En aquest sentit, Comissions Obreres denuncia aquesta acció i demana que es pugui contractar personal base que pugui treure el principal gruix de feina de la institució.

Manca de personal a la Guàrdia Urbana i a les Brigades Municipals

Una problemàtica que va més enllà de les oficines municipals. Segons el sindicat, la manca de personal també arriba als cossos de la Guàrdia Urbana i les Brigades municipals.

Paraules clau:

Notícies relacionades