Back to top

L'Ajuntament ofereix una nova pròrroga a les parades Mercat del Carrilet

Les paradistes del Mercat del Carrilet s'han reunit aquest dilluns amb l'alcaldessa de Reus i alguns dels seus regidors. A la trobada s'ha anunciat la pròrroga del contracte de les parades fins que comencin les obres del que ha de ser el Nou Mercat del Carrilet.

El pròxim mes de juny s'acaben els contractes de lloguer de les parades del Mercat del Carrilet, una qüestió que preocupava a les paradistes donada la incertesa que girava al voltant d'aquest equipament en el darrer any. De fet, el passat mes de juliol ja es va anunciar que l'equipament es quedaria a la mateixa ubicació que fins ara, i amb la continuïtat del lloguer, les dotze parades ubicades al mercat podran continuar amb la seva activitat fins que comencin les obres del que ha de ser el Nou Mercat del Carrilet.

Per altra banda, la reunió també ha servit per donar a conèixer algunes propostes per tal de dinamitzar l'espai més enllà de l'activitat comercial. En aquest sentit, en els pròxims mesos els centres cívics i els casals de gent gran podran anar a fer activitats al Mercat del Carrilet.

Des de l'Ajuntament també s'ha manifestat que s'està treballant en l'avantprojecte de què ha de ser el Nou Mercat del Carrilet, però que no s'espera que les obres puguin començar abans del 2026.

Paraules clau:

Notícies relacionades