Back to top

L'Ajuntament posa en marxa la redacció de la nova ordenança de mobilitat

L'Ajuntament de Reus ha posat en marxa la redacció de la nova ordenança de mobilitat, així com la revisió del Pla de Mobilitat Urbana. Els dos instruments serviran per definir com s'equilibra l'ús de nous elements de transport individual, a la vegada que es persegueix una mobilitat més sostenible.

Aquest dimecres el consistori reusenc ha decidit impulsar la redacció d'una nova ordenança municipal de Mobilitat i, paral•lelament, la revisió del Pla de Mobilitat Urbana actual. Els dos projectes responen a la necessitat d'impulsar una mobilitat on convisquin, amb normalitat, tots els tipus de vehicles.

La vicealcaldessa i presidenta de la comissió especial de mobilitat sostenible, Noemí Llauradó, ha reconegut que davant la irrupció de nous vehicles i el canvi de morfologia de la ciutat cal posar-se les pil·les. Un dels temes candents en mobilitat dels darrers anys ha estat la integració de la bicicleta. Des del consistori, han apuntat que la implantació del Pla específic de la bicicleta serà un dels aspectes que es contemplaran en la revisió del Pla de mobilitat Urbana.

Un pressupost de 70.000 euros

Els serveis per a la revisió del Pla de Mobilitat Urbana sortiran a licitació, en els pròxims dies, amb un pressupost de 70.000 euros. Cal recordar que la comissió especial de mobilitat sostenible es va crear en el marc del PAM 2019-2013.

Paraules clau:

Notícies relacionades