Back to top

L'Ajuntament prepara un nou Pla de Reactivació Econòmica

El batlle destaca que compten amb una gran predisposició per augmentar les ajudes, però reconeix que no tenen totes les competències que voldrien.

El nou any es presenta complicat després de l'onada de fred que està patint la comarca i les conseqüències que continua deixant la pandèmia del coronavirus. Una crisi econòmica, social i sanitària que l'Ajuntament de Reus ja treballa per poder minimitzar amb un nou pla de reactivació econòmica.

Des del consistori asseguren que el pla inclourà noves línies d'ajuts tot i Carles Pellicer, alcalde de la ciutat, ha reconegut que "tenim recursos, però no són il·limitats i tenim competències, però no són totes les que hauríem de tenir. Definim les polítiques d'ajuda a partir de les possibilitats".

Ajudes al comerç

A banda d'això l'alcalde ha fet balanç de la situació del comerç a la ciutat. És conscient que l'imminent tancament dels negocis els caps de setmana està afectant de ple al sector i és per això que l'objectiu que es marquen des del consistori és que les ajudes arribin al màxim d'establiments possibles. Pellicer ha anunciat que són més de 8.000 les activitats econòmiques que hi ha a la ciutat i declara que "farem el possible perquè la situació reverteixi".

El batlle també ha aprofitat l'ocasió per motivar a la ciutadania a complir totes les mesures apel•lant a la màxima responsabilitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades