Back to top

L'Ajuntament reafirma la necessitat del Pla Estratègic Reus Horitzó 32

L'Ajuntament reusenc reafirma la seva aposta pel Pla Estratègic Reus Horitzó 32. Aquesta setmana posaran en marxa el Fòrum ciutadà, el primer procés participatiu que comptarà amb 200 persones.

La vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, assegura que el pla "permetrà dibuixar la ciutat que es vol, tal i com s'havia fet en planificacions anteriors com la del 2005 o del 2011".  De fet, aquest dimecres es donarà el tret de sortida al Fòrum ciutadà, mentre que el juliol serà el torn d'un Fòrum territorial on hi participaran agents del territori per ampliar la mirada.

"Ciutats com Donosti han aconseguit ser un referent a partir d'un pla estratègic"

Deures pendents

Entre els deures pendents en clau de ciutat Llauradó defensa que ara, a meitats de mandat, "és el moment d'executar els projectes". Tot i que assegura que ben aviat es veuran projectes enllestits com el centre cívic gregal o el Pla de la Bicicleta, encara hi ha deures pendents com el desdoblament del CUAP Sant Pere. En aquest sentit, no ha concretat quan serà una realitat.

En clau d'infraestructures, Llauradó confia que l'estació de Bellisens també serà una realitat, gràcies a la feina del partit socialista. 

Entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades