Back to top

L'Ajuntament de Reus anuncia serveis essencials a partir de dilluns

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, decreta els serveis públics essencials de l'Ajuntament per reduir el ritme i l'activitat habitual de la població, i per tenir identificats els treballadors públics que els hauran de prestar per assegurar-ne la seva continuïtat.
serveis essencials ajuntament de Reus

Amb la mesura que l'alcalde, Carles Pellicer, ha decretat aquest dissabte, i que entrarà en vigor el dilluns, l'Ajuntament de Reus estipula quins són els serveis essencials o estratègics que es mantindran i quins són els treballadors municipals que han d'assistir presencialment al seu centre de treball. Per tant, també es donen a conèixer els treballadors que no s'han de personar als centres de treball, però que sí que han d'estar operatius per si l'administració local els requereix en presència física. 

El decret també preveu adoptar mesures específiques dirigides als centres de treball per garantir el funcionament regular dels serveis públics i, alhora, preservar la salut dels empleats públics i la població en general. En aquest sentit, l'Ajuntament activarà els mecanismes necessaris previstos en el Pla de Teletreball per aquells treballadors que ho requereixin.

Només estarà obert l'OAC del Palau Municipal

Pel que fa a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC), només es farà atenció presencial a la que hi ha al Palau Municipal, i únicament per a tràmits essencials o urgents. La resta d'oficines quedaran tancades al públic i el personal farà tasques d'atenció telemàtica i/o telefònica.

Paraules clau: