Back to top

L'ajuntament de Reus aprova el centre aquàtic i de fitness

L’equipament ha de complir amb els objectius de sostenibilitat i d’eficiència energètica i uns estandars constructius de qualitat.

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera definitiva aquest dimecres 30 de desembre l’estudi de viabilitat del centre Aquàtic i de fitness a construir annex al Pavelló Olímpic Municipal. L'aprovació és el pas previ a la licitació de la concessió d’obra i explotació del centre esportiu que comptarà amb un conjunt de piscines cobertes i espais complementaris per a la pràctica del fitness i d’activitats dirigides.

L’àmbit de l’actuació abasta un total de quasi 8.000 metres quadrats i una edificació d’un total construït de prop dels 5.000 metres. L’estudi de viabilitat justifica la finalitat de l’obra i defineix entre altres les característiques essencials, els aspectes econòmics i funcionals del futur centre. 

L’estudi recull les modificacions d’algunes de les propostes dels participants, un cop fetes les oportunes avaluacions de les consultes preliminars al mercat que l’Ajuntament va publicar al perfil del contractant de principis d’any i que van finalitzar en data 15 de maig, un cop restablerts els terminis interromputs per la COVID19.

La principal finalitat d’aquest centre esportiu és respondre a la demanda expressada en l’enquesta del hàbits esportius dels habitants de Reus per poder desenvolupar una activitat física i esportiva orientada a la salut i millora de qualitat de vida de les persones. Un centre multidisciplinari i obert a totes les franges d’edat i condició física que podrà absorbir la xifra de 4.000 abonats. 

L’equipament ha de complir amb els objectius de sostenibilitat i d’eficiència energètica i uns estandars constructius de qualitat. L'edifici ha de complementar-se amb l’urbanització exterior que inclourà espais esportius d'ús lliure i una zona d’aparcament.

Aquest model àmpliament present a tot el territori permet a l’Ajuntament complir amb un dels principals objectius del Pla d’Acció Municipal i executar l'ambiciós pla d’inversions per a aquest mandat, a més de garantir un servei esportiu de qualitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades