Back to top

L'Ajuntament de Reus assegura que enderrocar l'edifici del carrer Sant Llorenç és necessari

Ha començat l'enderroc del número 27 del carrer Sant Llorenç. La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Reus assegura que l'edifici es tira a terra per motius de seguretat, una decisió celebrada des del barri, tot i que hi ha veus contràries a l'enderroc, que al·leguen que l'edifici conté elements noucentistes.

Un cop iniciada la fase d'enderrocament del número 27 del carrer Sant Llorenç, els treballs haurien de finalitzar d'aquí a prop d'un mes i mig. Aquest és un del centenar d'edificis del barri del Carme que es troba en un estat precari, que són carn d'ocupacions i poden esfondrar-se en qualsevol moment. Des de l'Ajuntament asseguren que l'edifici es tira a terra per motius de seguretat, una decisió celebrada des del barri. El barri del Carme espera que aquest espai es converteixi en una nova zona verda, a pocs metres de l'únic espai de les mateixes característiques al barri, la plaça de la Patacada.

Tot i això, hi ha veus contràries a l'enderroc, que consideren que l'edifici no es pot tirar a terra perquè conté elements noucentistes. Es tracta d'una casa que no té una protecció patrimonial. Des del consistori remarquen que l'enderroc de l'edifici és una responsabilitat indefugible i que el futur d'aquest espai està en procés.

Paraules clau:

Notícies relacionades