Back to top

L’Ajuntament de Reus contractarà 10 persones en situació d’atur

Les persones contractades s’incorporaran al gener de 2021 i treballaran a jornada completa.

L’Ajuntament de Reus contractarà 10 persones en situació d’atur en el marc de la Convocatòria del Pla d’ocupació local per l’any 2020. Les persones contractades, totes a jornada completa, s’incorporaran al gener de 2021 i desenvoluparan tasques de suport al manteniment dels equipaments de la ciutat. En concret, es convoquen 9 places d’operari i 1 d’oficial d’oficis. Les bases de la convocatòria es poden consultar al BOPT del passat divendres, 11 de desembre. 

Requisits

Els requisits per accedir a aquest programa són: estar en risc d’exclusió social, haver realitzat treballs de caràcter temporal com a màxim tres mesos durant els últims dotze mesos, no ser perceptor/a de cap prestació contributiva i tenir càrregues familiars.  Es reservaran tres llocs de treball per a persones de més de 45 anys.

D’altra banda, l’Ajuntament de Reus està portant a terme el procés de selecció de 9 persones en el marc del programa reactivació ocupacional del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès derivada de la Covid-19. Aquest programa, subvencionat per la Diputació de Tarragona per sis mesos de contracte a jornada completa, està destinat a la contractació de persones en situació d’atur. Les persones contractades, totes a jornada completa, s’incorporaran a finals de desembre del 2020 i desenvoluparan tasques donant suport en diversos departaments municipals en l’àmbit de Serveis territorials, Organització i Serveis Interns i Serveis Generals.

Paraules clau:

Notícies relacionades