Back to top

L'Ajuntament de Reus es converteix en un plató de pel·lícula per un dia

El saló de plens s'ha convertit, durant unes hores, en el plató de rodatge de la pel·lícula 'Bellezonismo'. El director i guionista reusenc, Jordi Arencón, dóna vida a una comèdia que parodia el món de la bellesa en la qual els seus personatges tenen l'obsessió per ser estèticament perfectes.
L'Ajuntament de Reus es converteix en el plató de pel·lícula per un dia.

Mentre el centre de Reus es prepara per donar el tret de sortida a la campanya nadalenca, aquest divendres l'Ajuntament de Reus també s'ha guarnit. Ara bé, amb una finalitat diferent: convertir-se en plató de rodatge de la pel·lícula 'Bellezonismo'. El seu director i guionista és el reusenc Jordi Arencón. I durant tot el matí han gravat escenes des del saló de plens.

Es tracta d'una comèdia que fa paròdia sobre el món de la bellesa i la perfecció. Un dels protagonistes és 'Él', personatge que lidera un centre de tecnificació de la bellesa. L'actor que l'encarna és el tarragoní Raúl Herrera, qui ha destacat que 'el meu personatge és el dolent de la pel·lícula, però relativament, perquè ell pensa que està fent bé. S'ha rodejat de dones boniques per crear aquesta espècie de nou món'.

La pel·lícula comença quan una parella de pilots de rally troben una casa regida per una comunitat de joves dones extremadament atractives, guiades per uns cànons de bellesa externa perfecta. Una altra part important del film és el seu vestuari. La productora executiva d'Apocalipsis Producciones, Toni morales, ha detallat que 'molts dels vestits estan fets per dissenyadors de renom com Alejandro Resta o Martina Sposa'. 'Bellezonismo' ja ha sumat quatre setmanes de rodatge i encara els en queda una. També es rodaran diverses escenes a la Pineda.

Paraules clau: