Back to top

L'Ajuntament de Reus desestima organitzar el Parc de Nadal

El consistori estudia alternatives d'oci per a xiquets i joves amb vista les vacances de Nadal. No es descarta organitzar activitats esportives en diversos espais municipals.

Tot i l'aixecament de bona part de les mesures antiCOVID a Catalunya encara hi ha actes que conformen el calendari festiu de la nostra vida que no es poden recuperar com a tal. És el cas, a Reus, del Parc de Nadal. La seva complexitat i la necessitat de treballar-ho amb temps fa impossible que enguany es pugui celebrar com en l'era prepandèmica. Ara bé, això no vol dir que no hi hagi activitats a la ciutat per als xiquets i xiquetes durant les festes de Nadal. 
 
El Parc de Nadal és un dels esdeveniments socials més concorreguts durant les festes de Nadal. Històricament s'ha celebrat a la Fira, primer a l'edifici del Parc Sant Jordi i darrerament a firaReus al Tecnoparc. El fet que sigui un espai de contacte, en un lloc tancat i amb dificultats per ventilar per raons climatològiques, ha comportat que, per prudència, l'Ajuntament hagi desestimat l'organització del Parc de Nadal com el tenim entès tradicionalment.

Ara bé, en les pròximes setmanes el consistori explicarà les activitats que s'organitzaran per a xiquets i joves i que passaria per una programació esportiva i d'activitats de lleure en diversos espais, evitant aglomeracions i permeten la seguretat dels més petits.

El parc de Nadal havia arribat a superar els 40.000 visitants. Si bé és cert que els darrers anys aquesta afluència havia minvat, encara parlàvem de més de 30.000 persones en un únic espai. 

Paraules clau:

Notícies relacionades