Back to top

L'Ajuntament de Reus donarà suport als treballadors d'H&M

La plantilla de la botiga reusenca s'han tornat a concentrar aquest dilluns davant l'Ajuntament per demanar al govern local que faci pressió en aquest assumpte.

Aquest dilluns part de la plantilla d'H&M de Reus han tancat la botiga i s'han concentrat a davant l'establiment i posteriorment a la plaça Mercadal acompanyats de representants de la CGT i del grup municipal de la CUP de Reus.

Les treballadores s'havien reunit aquest mateix dilluns amb la direcció de la companyia sense arribar a cap acord. En aquest sentit, els empleats també s'han reunit amb el govern local de Reus i l'alcalde, Carles Pellicer, i el regidor d'Empresa, Carles, Prats s'han compromès a reunir-se amb la Fira Centre Comercial i a elevar un escrit a la Generalitat per tal de fer pressió en aquest assumpte.


De fet, Irene Martínez, portaveu del comitè de vaga d'H&M ha destacat que el consistori ha apostat pel centre comercial com a model de comerç i per això demanen un "compromís seriós i ferm" per donar suport real als treballadors de la Fira.

cartell de "no a l'ero" dels treballadors d'H&M de Reus


Des del comitè de vaga d'H&M recorden que la companyia tancarà botiga reusenca acomiadant a 28 persones i pel que fa a l'establiment de Tarragona, s'acomiadarà a gent que està a jornada completa per contractar-ne d'altres a dotze o vint hores setmanals. Martínez ha destacat que "no podem entendre que se'n vagin al carrer 1.100 persones a tot l'estat, per després contractar-ne 500 i cobrir aquests llocs de treball" i més encara quan "l'empresa ha obtingut guanys aquest últim any".

Paraules clau:

H&M

Notícies relacionades