Back to top

L'Ajuntament de Reus imprimeix viseres de protecció per al personal sanitari

Reus Mobilitat i Serveis ha imprès aquest estri de protecció en col·laboració amb el moviment CoronavirusMakers
viseres

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis està col·laborant amb Coronavirus Makers (www.coronavirusmakers.org), que s’ha organitzat a nivell global per col·laborar en l’abastiment d’elements de protecció per al personal sanitari, els cossos de seguretat i treballadors dels serveis essencials.

L'equip de manteniment de Reus Mobilitat i Serveis disposa de 2 impressores 3D amb les que fabrica peces de recanvi per a equipaments tant diferents com parquímetres, equips de recàrrega de vehicles elèctrics, etc.

35 viseres impreses

viseres

Amb aquesta tecnologia, els tècnics de l’empresa municipal han pogut reparat algun equip antic que ja no disposa de recanvis al mercat.

Des de pricipis d’aquesta setmana aquestes dues impressores estan treballant per fabricar elements que componen les viseres de protecció i ja se n’han imprès 35.

A la demarcació de Tarragona, el moviment és visible a través de l’etiqueta #3DActivistesTGN sota la coordinació de Pere Vidal (https://twitter.com/PerePipirimosca).

Col·laboració altruïsta

Tothom que col.labora ho fa de manera altruïsta i els voluntaris s’han organitzat en diverses tasques com ara la impressió 3D de viseres, la logística d'abastiment de material, la composició dels elements que composen la visera, i el repartiment als centres que n'hagin sol.licitat.

A través dels canals de Telegram(https://t.me/Difusio3DActivistesTGN) habilitats per a fer difusió de la iniciciativa i també s’està preparant una web que està operativa ben aviat ( https://3dactivistes.org/).

També es pot fer seguiment a Twitter i Instagram (https://twitter.com/3dactivistes). A la demarcació de Tarragona, a data 25 de març, ja s'havien confeccionat més de 1.800 viseres.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades