Back to top

L'Ajuntament de Reus impulsa l'esport femení amb una nova oficina

La nova Oficina de l'Esport Femení oferirà serveis d'avaluació de les condicions físiques, assessorament esportiu i xerrades. La Cursa de la Dona se celebrarà el pròxim 3 d'octubre.

Neix l'Oficina de l'Esport Femení, una iniciativa per potenciar l'esport i l'activitat física de les dones a la ciutat de Reus. Una de les principals funcions serà l'avaluació de la condició física i la disposició d'unes pautes d'entrenament per a les esportistes que participen en esdeveniments a la ciutat, com la Cursa de la Dona.

El regidor d'Esport i Lleure de l'Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, ha explicat quines seran les primeres accions que desenvoluparà l'Oficina. Primerament "es posarà a disposició de la Cursa de les Dones una prova d'avaluació de la condició física i unes pautes d'entrenament per arribar en les millors condicions a l'edició 2021". El regidor també ha afegit que s'oferirà "un servei d'atenció i gestió de qüestions relacionades amb  l'esport femení i un cicle de conferències virtuals".

La Cursa de la Dona serà el 3 d'octubre

La Cursa de la Dona 2021 serà el pròxim 3 d'octubre i, tot i que encara falta ultimar els detalls, des de la regidoria esperen que tingui un format convencional. Cuerba ha explicat que "la cursa mantindrà la condició benèfica de recaptar fons per la lluita contra el càncer, aquesta vegada donant suport a la Lliga contra el Càncer del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre".

Totes les dones majors de 16 anys que vulguin avaluar la seva condició física per a la cursa de la dona, disposaran d'una prova que ha estat dissenyada per la Unitat de Medicina de l'Esport de Reus. Per altra banda, també s'organitzaran unes sessions d'entrenament, a l'exterior del Pavelló Olímpic Municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades