Back to top

L'Ajuntament de Reus invertirà 2,3 milions d'euros en la millora de la via pública

L'Ajuntament de Reus invertirà durant aquest estiu 2,3 milions d'euros en diversos contractes de millora de la via pública. Unes accions que responen al Pla d'Inversions del 2017 i que formen part d'una desena de paquets d'obres repartits pels diferents barris de la ciutat.
L'Ajuntament de Reus invertirà 2,3 milions d'euros en la millora de la via pública

L'Ajuntament de Reus té en marxa aquest estiu una desena de contractes per valor de 2,3 milions d'euros per tal de millorar la via pública de la ciutat. Es tracta d'una sèrie d'accions que van des de la millora dels paviments dels vials i les places, al manteniment i construcció de noves voreres, així com els treballs de condicionament de l'asfalt, la plantació de la nova jardineria i l'ampliació i millora de les instal·lacions d'enllumenat públic.

Actualment s'està treballant en la rotonda de la plaça de Villaroel, on s'estan "unificant les dues rotondes per fer-ne una", la remodelació del carrer de la Victòria i la reforma dels carrers del barri Sol i Vista que ja es troben "en una fase molt avançada", tal com expliquen des del consistori.

Unes actuacions que corresponen al Pla d'Inversions del 2017, tot i que l'Ajuntament ja està treballant en els projectes del Pla d'Inversions del 2018. Uns plans d'Inversions que preveuen que en breus s'iniciïn noves actuacions, com són la millora d'un tram del carrer de Balmes, la intervenció en el conjunt de la plaça de la Sang i la continuació del Pla de Barris Sol i Vista, entre moltes altres. Unes actuacions que estan lluny, però, de les grans inversions d'altres anys.

"Aquestes són actuacions que estan lluny de les grans inversions en obra pública d'èpoques anteriors a la crisi, però sí que ens permeten fer el manteniment que cal en una ciutat com Reus", assegura Carles Pellicer, alcalde de Reus.

Un conjunt d'obres amb el qual es pretén posar al dia la via pública del municipi, atenent així a les diverses demandes de la ciutadania i a les necessitats reals i concretes de la nostra ciutat.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades