Back to top

L’Ajuntament de Reus licita el projecte del futur skateparc

El nou espai disposarà d'una zona de «pools», i altres elements esportius complementaris
noticies

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimarts, 28 de gener al perfil del contractant la licitació del contracte per a la redacció del projecte executiu del futur skateparc de la ciutat.

El document ha de plantejar el redisseny i ampliació de l’actual parc de lliscament del parc dels Capellans i, alhora, ha de proposar un estudi previ per a la reordenació dels espais adjacents al futur parc del lliscament: el Parc dels Capellans, les piscines municipals a l’aire lliure, el Parc de la Festa, les actuals instal·lacions de petanca i la zona d’elements esportius.

skate

Descarrega el plànol de la remodelació de l'skateparc

El projecte executiu del parc del lliscament haurà de definir la remodelació de l’actual skatepark, del qual es preveu conservar el quarter pipe actual, i ampliar-lo amb una zona de «pools», i altres elements i espais esportius complementaris al cantó nord de la pista actual.

Igualment, es preveu traslladar la zona de la petanca i de la pista esportiva actuals a l’entorn del parc de la Festa; i crear una nova zona d’aparcament arbrada per a vehicles a la part nord de l’àmbit.

El pressupost de licitació del contracte és de 30.000 euros, i el projecte executiu ha d’estar redactat amb un termini de 4 mesos des de la data de formalització de l’adjudicació.

Paraules clau:

Notícies relacionades