Back to top

L'Ajuntament de Reus millora l'accessibilitat del camí dels Morts

La via comptarà amb una nova pavimentació de formigó. Per tal de causar les mínimes molèsties als veïns que tenen l'accés als seus habitatges a través del camí, la regidoria ha previst els treballs en etapes

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient executa aquesta setmana treballs de pavimentació del camí dels Morts, entre el camí de Pedra Estela i el carrer del Cantàbric. Es tracta d'un tram molt transitat tant per veïns com per ciutadans que hi van a passejar o a fer esport, ja que el camí forma part d'uns dels intineraris de les Rutes Reus.

Daniel Rubio, regidor de Recursos Humans i Medi Ambient afirma que “el govern de Reus inverteix en els camins del terme municipal perquè és invertir en el manteniment del medi natural, però també perquè és invertir en qualitat de vida i en la salut de la ciutadania, i en patrimoni històric de la ciutat”.

Els treballs consistiran en la pavimentació del tram fel camí amb formigó. Actualment, el tram està molt deteriorat i l'actuació canviarà substancialment la seva imatge i l'accessibilitat per part de la ciutadania. La superfície de camí a pavimentar: 1738,7m² amb una llargada de 391 metres lineals i la connexió amb el camí de la Pedra Estela.

Treballs en etapes

cami dels morts

Per tal de causar les mínimes molèsties als veïns que tenen l'accés als seus habitatges a través del camí, la regidoria ha previst els treballs en etapes. Durant les obres, el camí estarà tallat a qualsevol trànsit a peu, bici o motoritzat. Els veïns ja han estat informats de com podran accedir, segons els dies que duraran les tasques.

Les obres van ser adjudicades a l'empresa Construccions Vinaixa, SA amb un pressupost de 19.691,67 euros ( IVA Inclòs). El projecte es va adjudicar a finals de 2019, però les obres es van ajornar a causa de la Covid-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades