Back to top

L'Ajuntament de Reus obliga als locals dels polígons a pagar els guals

Des de l'Associació de Polígons Industrials de Reus denuncien l'elevada tarifa per la seva legalització i la falta d'ajudes per fer front a la facturació.

Els propietaris dels polígons de Reus hauran de pagar la implementació dels guals.  Es tracta d'una proposta que es va posar damunt la taula abans que arribés la pandèmia, malgrat això no ha estat fins aquest any que el consistori ha començat a demanar als propietaris la legalització dels guals i, per tant, el pagament de la tarifa corresponent,de la que durant anys havien estat exempts.

Gerard Pagès, president de l'associació de Polígons Industrials de Reus assegura que l'Ajuntament ha pres la decisió unilateralment i ha establert una tarifa de més de 300 euros a la qual han de fer front sense cap classe d'ajuda.

Una reducció del 75%

polígons reus

Des de l'Ajuntament afirmen que encara que els polígons estiguin inclosos com a centres de la ciutat de Reus i se'ls hi hagi imposat el pagament de la mateixa tarifa, els propietaris de les naus disposen d'una reducció del 75%.  

Carles Prats, regidor d'empresa i ocupació, també ha fet constar que en el cas que els propietaris dels polígons tinguin un espai que indiqui que és un gual reservat per a l'entrada a una nau inoperativa, poden dirigir-se a Hisenda i presentar les al•legacions pertinents.

Paraules clau:

Notícies relacionades