Back to top

L'Ajuntament de Reus es posa al servei dels comerciants

La campanya "Bon dia, què li convé?" pretenen visitar porta per porta a tots els comerços de la ciutat per a presentar, detalladament, quins serveis ofereixen des del consistori.
 

La Regidoria d'Empresa i Ocupació comença una nova campanya per tal d'apropar el servei que l'Ajuntament ofereix a tot el teixit comercial de la ciutat. Sota el títol "Bon dia, què li convé?", pretenen picar a la porta de tots els comerços de Reus per explicar, un a un, sobre tots els projectes i serveis que ofereix la regidoria i que els puguin ser d'interès. 
 
En algunes ocasions, pot semblar que l'administració és complexa i poc accessible. És per aquest motiu que l'Ajuntament de Reus fa un pas més per a intentar apropar-se, en aquest cas, al teixit comercial de la ciutat. Ho fan amb la campanya "Bon dia, què li convé?", amb la qual pretenen passar porta per porta a tots els comerços de la ciutat per a presentar, detalladament, quins serveis ofereixen des del consistori.
 

La finalitat és poder exposar tots els serveis que ofereix la regidoria i que moltes vegades són desconeguts, com ara l'assessorament a empreses, i també resoldre dubtes, com ara els que poden sorgir a l'hora de fer tràmits, entre moltes altres qüestions. 
  
A partir del mes de febrer, està prevista la primera fase del projecte, començant per l'eix comercial conformat pel barri Mare Molas, passeig Prim i Avinguda Països Catalans. Tot i això, l'objectiu és continuar treballant per fases i arribar als més de 600 comerços locals de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades