Back to top

L’Ajuntament de Reus reconeix l’alumnat excel•lent de la ciutat

Els alumnes que han aconseguit uns millors resultats en la Selectivitat i un millor expedient en l’Educació Secundària, la Formació Professional i el Batxillerat en els centres educatius de Reus han estat distingits en l’acte de reconeixement a l’alumnat excel•lent aquest divendres al Saló de Plens de l’Ajuntament.
Alumnat excel•lent

Els alumnes amb les millors notes en les últimes proves PAU i amb el millor expedient en acabar l’Educació Secundària, la Formació Professional i el Batxillerat han estat guardonats aquest divendres al Saló de Plens de l’Ajuntament. Es tracta de l’acte de reconeixement a l’excel·lència de l’alumnat dels centres educatius de Reus, que cada any lliura diplomes a 50 nois i noies que han aconseguit els millors resultats.

D’aquesta manera el consistori pretén seguir fomentant la motivació entre aquests joves i encomanar-la a la resta de persones, estudiants o no, perquè busquin l’excel·lència en la seva vida diària. D’entre els distingits, molts han assenyalat l’esforç i el treball constant com dos dels valors que els han ajudat a arribar fins a aquí, juntament amb el suport rebut per part de l’entorn familiar, els amics i els professors.

Paraules clau: