Back to top

L'Ajuntament de Reus recorre la sentència del Tribunal de Cuentas

La mateixa sentència estableix que sigui l'exdirector general d'Innova qui retorni a l'Ajuntament de Reus més de 900.000 euros per haver autoritzat pagaments irregulars a Carles Manté i Jorge Batesteza.
Josep Prat en una imatge d'arxiu

L'Ajuntament de Reus ha presentat un recurs d'apel·lació contra la sentència del Tribunal de Cuentas que fa referència a les retribucions variables que Innova va pagar a Josep Prat. El consistori considera que la sentència ataca els interessos públics perquè no és just condemnar l'Ajuntament a pagar les costes judicials de Lluís Miquel Pérez. A més, consideren que hi ha una part de l'import de les retribucions que no està acreditada. El recurs del consistori reclama que aquestes despeses recaiguin sobre Josep Prat.

La mateixa sentència estableix que sigui l'exdirector general d'Innova qui retorni a l'Ajuntament de Reus més de 900.000 euros per haver autoritzat pagaments irregulars a Carles Manté i Jorge Batesteza. Es dóna el cas que Prat també ha presentat recurs contra la sentència, en el seu cas, perquè considera que els pagaments no van suposar un perjudici per a l'Ajuntament. En primer lloc perquè, explica en el recurs, els fons no sortien del consistori, sinó del consorci que hi havia amb el Servei Català de la Salut. En segon terme, Prat al·lega que l'Ajuntament no va tancar aquells exercicis amb pèrdues, i que el pagament que se li imposa suposaria enriquir el consistori reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades