Back to top

L’Ajuntament de Reus rehabilita el Parc Infantil de Trànsit

Cada curs 2.200 alumnes dels instituts i escoles de la ciutat es formen en educació viària
educació vial

L’Ajuntament de Reus, a través de la col·laboració de la Guàrdia Urbana i la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat ha redactat el projecte de rehabilitació del Parc Infantil de Trànsit per millorar les condicions d’un espai per on cada curs uns 2.200 alumnes es formen en educació viària.

El contracte d’obres de la reforma del parc del carrer de Josep Maria Folch i Torres surt a licitació pública aquest dijous, 23 de gener, per un import de 68.254,65 euros.

El parc de trànsit és un equipament central del programa d’educació viària que la Guàrdia Urbana porta a terme als instituts i escoles de la ciutat, amb classes teòriques i pràctiques amb alumnes de 5è de primària i 1 d’ESO.

3 actuacions de reforma

Les obres de millora consistiran en tres actuacions: la reforma de la pavimentació del circuït on es realitzen les pràctiques en bicicletes o petits karts; la rehabilitació de l’edifici destinat a aulari; i l’ampliació de la zona de lavabos per adaptar-ne un per a persones amb mobilitat reduïda.

El treballs tenen un termini d’execució de tres mesos a partir de la signatura del contracte. La zona pavimentada es troba deteriorada pel pas dels anys, i aixecada per les arrels dels arbres.

Millora de l'aulari

S’enderrocarà tota la part destinada a vials i es pavimentarà de nou, adaptant-los als condicionants de la vegetació. La construcció on hi ha l’aulari requereix d’un manteniment per a poder seguir amb les classes que s’hi imparteixen, així com una millora en l’accessibilitat de l’espai.

L’obra se centrarà en la impermeabilització de la coberta. Finalment, es preveu l’ampliació de la zona de lavabos, per tal de poder-ne adaptar un per a persones amb mobilitat reduïda

Paraules clau:

Notícies relacionades