Back to top

L'Ajuntament de Riudoms homenatja el seu equip

L'Ajuntament de Riudoms ha volgut homenatjar al seu equip d'hoquei patins. Amb motiu de l'ascens de la plantilla el passat mes de juny, el consistori ha rebut als integrants del cos tècnic i jugadors al saló de plens. Com a agraïment pel suport rebut, el capità ha entregat a l'alcalde un estic firmat pels integrants del club.
Rebuda del CP Riudoms a l'ajuntament

El Club Patí Riudoms tenia clar quin era l'objectiu de la temporada passada: aconseguir l'ascens a primera divisió catalana. Un repte que l'equip va assolir en l'última jornada de lliga, derrotant l'Alpicat per 6 a 2. El somni va complir-se el passat mes de maig gràcies a la constància que va demostrar un conjunt que ja és una família.

Aquest dissabte l'ajuntament va voler rendir homenatge a l'equip al saló de plens on l'alcalde va fer entrega d'un petit detall als grans protagonistes, els jugadors, però també al cos tècnic i a l'equip directiu.

El capità del conjunt, Xavi Llorenç, va voler dirigir unes paraules d'agraïment a l'equip de govern, però també a tots els seus companys de vestuari. El discurs va donar pas a un vídeo amb els millors moments de l'any esportiu. Tot seguit, els jugadors van entregar a les autoritats un stick d'hoquei firmat, perquè aquests també tinguin un record de la fita.

Amb aquesta dosis extra de motivació, els jugadors estan preparats per afrontar nous reptes. Consideren que han ascendit a una categoria de molt nivell, i que això enriquirà la seva qualitat i la seva manera de jugar.

Com a record d'un dia memorable, i per a tancar l'acte, es va fer una foto de grup.

Paraules clau: