Back to top

L'Ajuntament sabia que el subsol d'Hispània estava contaminat des del 2020

Dos anys en els quals no s'ha informat la Generalitat com mana la normativa, afirma la CUP. D'aquí que l'Agència de Residus de Catalunya s'hagi sorprès de tot plegat.

Nou episodi dels terrenys contaminats de l'antiga Hispània, on s'ha de construir un aparcament soterrat de tres plantes i un bloc de pisos. Segons assegura la CUP, un document intern certifica que l'Ajuntament de Reus sabia que els terrenys de l'antiga Hispània estaven contaminats des del 2020.

Dos anys en els quals no s'ha informat la Generalitat com mana la normativa. D'aquí que l'Agència de Residus de Catalunya s'hagi sorprès de tot plegat. De fet, l'ens nacional ha acceptat la denúncia que va presentar els cupaires i demanaran informació al consistori.

Aquest dijous, regidors del partit cupaire han protagonitzat una performance per la zona en la qual s'ha de desenvolupar aquest projecte. La CUP demana que no es construeixi l'aparcament i que només s'aixequin els edificis amb pisos de protecció oficial. En lloc del pàrquing proposen una zona verda.

Paraules clau:

Notícies relacionades