Back to top

L'Albiol adjudica el contracte de les càmeres de vigilància de les Masies Catalanes

L'esperada mesura ha estat adjudicada per uns 48.000 euros. Els Mossos d'Esquadra tindran accés a les càmeres per llegir les matrícules dels cotxes

L'Albiol fa passos endavant en la millora de la seguretat a Les Masies Catalanes, gràcies a l'adjudicació del contracte per a la instal·lació de les càmeres de vigilància.

L'empresa que ha guanyat el concurs és Som Control i Seguretat SL, que ha presentat una oferta de 47.983,65 euros més IVA. La proposta també contempla un manteniment d’aquest sistema de càmeres sense cost per a l’administració durant 21 anys.

La inversió s'inclourà en el Pla d'Acció Municipal 2020

L'Ajuntament de l'Albiol detalla que aquesta inversió s'inclourà dins el Pla d’Acció Municipal 2020 (PAM) de la Diputació de Tarragona. Per altra banda, el consistori també ha signat un conveni amb el Departament d'Interior de la Generalitat perquè el cos de Mossos d'Esquadra tingui accés al servei de lectura de les matrícules dels vehicles que accedeixin al municipi.

Des de l'ajuntament han celebrat l'adjudicació del contracte, ja que "és un projecte molt esperat pels veïns i veïnes de l’Albiol i que servirà per augmentar la seguretat i reduir les conductes incíviques als nuclis de la localitat".

El consistori també ha afegit que es treballarà "amb la màxima celeritat" perquè el sistema de vigilància estigui instal·lat al més aviat possible.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades