Back to top

L’Albiol comença a instal·lar les càmeres de seguretat a les Masies Catalanes 

Els Mossos d’Esquadra seran els encarregats de supervisar les imatges, gràcies a un conveni amb el Departament d’Interior 

L’Ajuntament de l’Albiol ja ha iniciat la instal·lació de les càmeres de seguretat i vigilància a les Masies Catalanes. Amb aquestes càmeres, que estan ubicades a diferents punts estratègics  de la urbanització, es dona resposta a les reclamacions veïnals d’aquest últims temps. En aquest sentit, l’objectiu d’aquest servei és millorar la seguretat de la zona i controlar les entrades i sortides de les Masies Catalanes, a la vegada que es vol reduir les conductes incíviques.

cameres masies catalanes

Convé recordar que aquestes càmeres de vídeo vigilància estan connectades a la comissaria central dels Mossos d’Esquadra. De fet, fa uns mesos ja es va signar un conveni amb el Departament d'interior perquè els agents de la policia catalana tinguin accés a les imatges que enregistrin aquestes càmeres.

La inversió per a la instal·lació del sistema de videovigilància ha estat de 47.983,65 euros més IVA i ha anat a càrrec de l’empresa Som Control i Seguretat S. L. Aquesta despesa també contempla un manteniment del sistema de càmeres sense cost per a l’administració durant els propers 21 anys.
Des del consistori albiolenc es recorda que aquesta és una actuació que està subvencionada pel Pla d’Acció Municipal 2020 (PAM) de la Diputació de Tarragona

Paraules clau:

Notícies relacionades