Back to top

L'alcaldable del PSC a Cambrils, Alfredo Clua: "El PSC surt a guanyar, i no ser comparsa de ningú"

El seu entorn més proper el qualifica com un home de paraula i rigurós.

El PSC és un dels partits que va donar suport a Oliver Klein, alcalde de Cambrils i líder del Nou Moviment Ciutadà, a la moció de censura del govern independentista de Camí Mendoza el passat mes de setembre. Amb aquest suport al canvi de govern cambrilenc, i amb el pas enrere de la socialista Ana López, es va decidir a nivell intern que el futur candidat fos Alfredo Clua. 

En una primera presa de contacte, la formació socialista està treballant en un programa "atractiu i disruptiu", amb 6 grups de professionals que té com a objectius principals: tenir cura de la gent gran, protegir a les famílies, educar als nens i nenes, preservar les empreses i dinamitzar l'economia. El programa definitiu es veurà enriquit amb un procés participatiu que s'espera encetar a finals d'any.

Perfil d'Alfredo Clua

Els companys de partit i grup municipal defineixen al nou alcaldable del PSC a Cambrils, Alfredo Clua, com un home de paraula i rigurós, i amb una forta capacitat de treball, empenta i lideratge.

El ja candidat a l'alcaldia del municipi costaner es tracta d'un enginyer tècnic industrial de 53 anys que va arrencar la seva vida política a Cambrils l'any 2000. Clua està afiliat a UGT i compta amb un llegat familiar molt vinculat als moviments sindicals i polítics d'esquerra. 

Paraules clau:

Notícies relacionades