Back to top

L'alcalde finalitza les convivències amb els reusencs amb 408 queixes

Carles Pellicer ha finalitzat després de més d'un any d'activitat les seves convivències amb la ciutadania reusenca

38 dies d'immersió, 32 barris visitats i 408 queixes recollides. Aquest és el balanç final que l'alcalde, Carles Pellicer, n'ha obtingut després de més d'un any trepitjant carrer i coneixent de prop les problemàtiques que els reusencs detecten en el seu dia a dia. Tal com ha declarat el mateix Pellicer textualment, fent "política de veritat".

En concret, de les 408 queixes dels veïns, que el govern nomena com a "propostes de millora", 264 han estat a través del programa 'Convivències amb l'alcalde' i les 144 restants arran de les 'Converses amb l'alcalde'. Dues propostes diferents però amb el mateix objectiu: apropar la figura del batlle a la ciutadania. De totes aquestes, la majoria de temàtiques a tractar han estat relacionades amb la via pública i l'incivisme.

Segons Pellicer, la major part de les queixes recollides ja han estat resoltes i, si no, estan en tràmit. A més, ha aprofitat per remarcar que tota la feina que han desenvolupat en els darrers mesos està sent recollida per ell mateix en un llistat per tal de fer un traspàs a la següent alcaldia i que, d'aquesta manera, es continuï treballant en aquelles qüestions que més preocupen a la ciutadania.

Paraules clau:

Notícies relacionades