Back to top

L'alcalde de Reus torna "a peu de carrer"

L'alcalde ha pogut visitar des del passat febrer 16 barris de la ciutat per valorar les mancances i escoltar a les associacions de veïns.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer ha tornat "a peu de carrer", visitant, en gairebé un mes i mig, 16 barris reusencs. El programa de visites als barris de Reus té com a objectiu apostar per la proximitat, així com conèixer en primera persona l'opinió dels veïns i veïnes de cada barri i prendre nota de reivindicacions, mancances i millores.

218 notificacions

Des que es van reprendre les visites, s'han notificat 218 peticions de les quals se n'han resolt el 67%, l'alcalde, Carles Pellicer, ha explicat que "les visites es fan per escoltar a tots els veïns, perquè un alcalde no pot estar tancat a un despatx, ha d'estar al carrer".

Les peticions més freqüents són:

  • Qüestions relacionades amb el mobiliari urbà (posar, retirar, etc...): 17'81%
  • Jardineria: 16'02 %
  • Pintura de bancs, papereres, etc...: 13,22%
  • Neteja de parets i pintades: 11,47%
  • Obres menors (arranjament de voreres, rajoles, asfalt...): 10,6%
  • Pintura de senyalització horitzontal: 9'59%

Fomentar el moviment associatiu

pellicer i caelles

Les visites es fan acompanyades dels representants de les associacions de veïns de cada barri, per tal de mantenir una interacció directa i poder així fomentar el moviment associatiu per a la millora dels barris.

Amb l'objectiu de fomentar la proximitat amb la ciutadania està pendent la represa del programa "Dilluns amb l'alcalde" que es recuperarà en quant la situació pandèmica ho permeti.

Paraules clau:

Notícies relacionades