Back to top

L’alcalde tanca el programa de visites als barris de Reus

El programa es tanca amb 33 visites i s'han recollit més de 500 incidències dels representants veïnals, el 82% de les quals, ja estan executades

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, tanca aquest dimecres, 15 de setembre el programa de visites als barris amb un balanç positiu i l'objectiu complert de conèixer en primera persona l'opinió que els veïns i les veïnes tenen de la realitat del barri. Les vistes també serveixen per prendre nota de reivindicacions, mancances i millores, principalment d'aspectes relacionats amb el manteniment de la via pública, així com de possibles noves inversions.

El programa es tanca amb 33 visites als barris de la ciutat i la recollida de més de 500 incidències dels representants veïnals. El 82% ja estan executades.

La principal preocupació és l'incivisme

visita barris reus carles pellicer

La preocupació més gran dels veïns gira al voltant de l'incivisme, un tema compartit entre diferents barris. La tipologia de les peticions principalment són competència de les brigades municipals, en un 58%. Consisteixen en mobiliari urbà, voreres, rajoles i obres menors. Un 22% corresponen a jardineria, un 11% pintura de senyalització horitzontal i un 9%, neteja de parets i pintades. El 2% restant serien altres.

Les visites també serveixen per recollir l'opinió dels veïns amb relació als serveis, o necessitats específiques dels comerços del barri, la gent gran, etc. Les visites són per parlar del dia a dia del barri. Les obres més grans i les inversions es tracten en altres espais de participació que té oberts l'Ajuntament.

carles pellicer montserrat caelles hipòlit monseny

L'alcalde fa les visites als barris acompanyat dels representants de les associacions de veïns de cada barri, i amb una interacció directa amb els veïns i comerciants. També participen de les visites la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; i del regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny.

Paraules clau:

Notícies relacionades