Back to top

L'Alforja i el Mediterrani, finalistes de la Copa Tarragona de futbol sala

Els dos conjunts del Baix Camp han arribat a la final en categoria sènior masculina. En la femenina, ho ha fet el Club Futbol Sala Reus.
Imatge dels representants del FS Alforja i del CFS Mediterrani Cambrils al Cercle Central

La Copa Tarragona de Futbol Sala és un torneig oficial que organitza la Federació Catalana de Futbol. Tots els equips del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre s'enfronten entre ells al marge de les lligues regulars per aconseguir el títol de campions. Els guanyadors dels duels accediran a una nova competició; la Copa Catalunya, on participen conjunts de tot el país.

Les rondes són eliminatòries i la gran final es jugarà en una única seu; el Pavelló Olímpic de Reus, el dia 16 de febrer.

Set equips del Baix Camp arriben a la final

La Copa Tarragona

Han arribat a la final fins a set equips del Baix Camp de tres clubs diferents. Els amfitrions seran el Club Futbol Sala Reus, l'única entitat que ofereix aquesta disciplina a la ciutat. A més a més de ser organitzadors de l'acte, també hi participaran amb l'equip sènior femení i l'Infantil A de nois.

Tant el FS Alforja com el CFS Mediterrani Cambrils seran els grans protagonistes de l'esdeveniment; els seus equips sèniors masculins competiran entre ells en derbi comarcal. A més a més, els alforgencs hi assistiran amb el seu conjunt juvenil masculí, i els de la població costanera també amb l'Infantil A masculí.

Derbi en categoria sènior

El Mediterrani buscarà enlairar la Copa per primer cop en la seva història, però l'Alforja procurarà protegir-la. Els grocs-i-blaus són els vigents campions de la competició, i en la lliga de Divisió d'Honor Masculina, també van sortir vencedors d'un derbi que va finalitzar amb el 4 a 3. Les fèmines del Club Futbol Sala Reus jugaran contra el FS Amposta.

Paraules clau:

Notícies relacionades