Back to top

L'Àliga torna a regnar al santuari per Misericòrdia

Els balladors de l'àliga, Roger Biosca i Francesc Rivero, van ser els encarregats de l'entrada, el ball i la sortida de l'element, amb motiu del final de la seva etapa a la colla.

Abraçades, paraules des del cor i germanor just abans d'un dels moments més emotius de la Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia i de tot l'any, a la ciutat de Reus: l'entrada de l'àliga al Santuari de Misericòrdia i el seu ball solemne curt.

Galeria de fotos

Ben passats dos quarts de vuit de la tarda d'aquest diumenge, l'element del seguici feia la seva entrada al santuari, a càrrec de Roger Biosca, qui també s'encarregava de la sortida. El ball solemne curt quedava en mans del fins ara cap de colla, Francesc Rivero. Sens dubte, es tractava d'un dia molt especial per tots dos ja que, després de vint-i-sis anys de la seva entrada a la colla, l'any 1996, enguany deixen el seu càrrec com a balladors de l'àliga. De fet, en paraules dels mateixos protagonistes: "ha arribat el moment de donar pas a les noves generacions".

Emoció i devoció per la Festa Major

El santuari va emplenar-se de gom a gom, com ja feia dos llargs anys que no passava, per les mesures de la covid-19. Es van poder veure llàgrimes d'emoció, de devoció per la Festa Major. D'altra banda, un any més, aquest acte de la recta final de la Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia va comptar amb l'acompanyament musical de la Cobla Reus Jove, i els Goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia, a càrrec de l'Orfeó Reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades