Back to top

L'alumnat de 1r de BAT 'A' guanya el Gran Debat de l'INS Baix Camp

El Gran Debat és una activitat de l'institut Baix Camp de Reus que pretén fomentar les habilitats comunicatives de l'alumnat

El grup d'oratòria de 1r de Batxillerat 'A' de l'Institut Baix Camp de Reus ha estat el guanyador de la final de la segona edició del Gran Debat. El tema a tractar ha estat l'ocupació, i s'ha parlat de conceptes com el codi penal, la propietat privada i la política d'habitatge. El grup guanyador ha defensat que l'ocupació és un delicte, mentre que els seus contrincants, el grup de 1r de CFGS d'Administració i Finances de Tarda, han hagut d'oferir arguments per refermar la idea que es tracta d'una forma de viure.

El Gran debat és una activitat impulsada per l'alumnat de segon del cicle formatiu de grau superior d'Assistència a la direcció de l'Institut Baix Camp. El jurat professional, conformat per la presidenta de la Fundació Privada Reddis Reus, Carme Buixeda, i els periodistes Marià Arbonès, Cristina Valls i Marc Càmara, ha determinat que el grup defensor de l'ocupació com un delicte ha oferit una millor refutació a l'hora d'exposar arguments.

Per arribar a la final, les fases prèvies es van centrar en els retocs estètics, l'ètica dels youtubers que tributen a Andorra, l'avanç de la ciència amb experiments en humans i animals, l'exposició a les xarxes socials i les relacions obertes. Enguany, han participat tots els grups de 1r de Grau Superior i també, com a novetat, els grups de 1r de Batxillerat.

Paraules clau:

Notícies relacionades