Back to top

'L'ambient a l'hotel sembla el d'un mes de novembre'

Els hotelers reconeixen, amb decepció, que aquest cap de setmana està "massa tranquil" per ser mitjans d'agost i coincidir amb la festivitat de l'Assumpció de la Mare de Déu.

15 d'agost, festivitat de l'Assumpció de la Mare de Déu. Poc s'assembla l'activitat que registren els hotels si la comparem amb la d'un agost qualsevol. Els hotels treballen a mig gas, i això els que estan oberts, perquè a Reus, per exemple, només hi ha disponibles la meitat de places de les que s'oferirien en un estiu habitual. I és que segons afirma el representant dels hotels de Reus de l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria de la província de Tarragona, Magdaleno Pareja, "la situació que estem vivint és més pròpia d'un mes de novembre que no pas de ple agost". Tot i que l'ocupació és variable a la Costa Daurada, el sector lamenta que és "massa baixa" per tractar-se de mitjans del mes d'agost.

L'esperança posada en els esdeveniments esportius i culturals de tardor

Un cop donat l'estiu per perdut, els empresaris del sector posen ara l'esperança en els mesos de setembre i octubre, en què hi ha previstos alguns esdeveniments esportius i culturals, que esperen que no s'acabin cancel•lant a l'últim moment. Per exemple, just la setmana que ve hi ha un campionat nacional de tennis al Monterols, o el sis de setembre hi ha prevista la cursa ciclista Polar Gran Fondo Reus-La Mussara. També, de cara a l'octubre, s'hauria de celebrar el festival Trapezi, aplaçat des del maig.

Així doncs, els hotelers aspiren a una recta final de l'any més normalitzada malgrat la pandèmia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades