Back to top

L'AMEP denuncia la gestió que fan les empreses privades sobre l'energia

Denuncien la poca transparència que existeix per part de les empreses privades que gestionen l'energia i demanen un servei més just

Durant aquesta setmana, hem estat coneixent què és l'AMEP des del punt de vista de dos dels municipis que hi estan adherits al nostre territori: Riudoms i Ulldemolins. Però avui ens endinsem de ple en l'entitat. Canal Reus ha pogut parlar amb el president de l'Associació de Municipis i Entitats per l'Energia Pública per a conèixer quins són els seus principals reclams. Des de l'entitat, creada el passat 2021, volen assegurar que tota la ciutadania tingui un accés igual i just a l'energia.

Davant aquest posicionament de l'Associació, Endesa ha remarcat que les inversions que fan arreu són públiques i que, a més, no depenen d'ells. Són unes inversions triennals i que es planifiquen i validen conjuntament amb la Generalitat. En referència al preu, remarquen que es regeixen per l'actual llei del sector elèctric, a banda de ser una qüestió que actualment ja s'està debatent en l'àmbit de la Unió Europea i que no depèn de l'empresa.

Paraules clau:

Notícies relacionades