Back to top

L'amor d'estiu, l'eix de la campanya turística reusenca

Aquest dilluns s'han presentat totes les accions que es posaran en marxa a la capital del Baix Camp amb la voluntat d'atreure més visitants i que aquests allarguin les seves estades, entre d'altres, en un estiu on s'esperen assolir xifres prepandèmiques.

Reus ja ha entrat de ple en la campanya d'estiu 2023, una campanya que s'ha presentat aquest dilluns i que té quatre objectius marcats: allargar l'estada del visitant, promoure les estades de cap de setmana, augmentar el nombre de visitants a la ciutat i que aquests vulguin repetir.

És per això que s'han incorporat algunes modificacions respecte a l'any passat. Per una banda, millorant el servei i ampliant l'horari en alguns equipaments turístics. També aprofitaran la tirada que estan tenint les visites gamificades, és a dir, a través de jocs i, per tant, aquestes s'ampliaran en nous espais de la ciutat així com els equipaments disponibles amb la polsera Visit Reus. Com a novetat, a més, s'incorpora una visita guiada a la Prioral de Sant Pere i una degustació gratuïta de vermut a l'estació enològica. Tot plegat, sota el lema "Reus, un amor d'estiu que mai oblidaràs".

Una campanya d'estiu que també va molt lligada a la campanya comercial, és per això que amb l'objectiu de premiar les compres s'han posat en marxa tres promocions: per cada despesa mínima de 25 € a qualsevol establiment podrà aconseguir un gelat gratuït, hi haurà música al carrer els dimecres a partir de dos quarts de 8 del vespre a càrrec d'artistes locals i es repartiran ventalls de cartó per afegir aire fresc a les visites i compres.

Creuen que es poden assolir xifres prepandèmiques

I pel que fa al turisme a la ciutat de Reus, aquest continua amb la tendència positiva que ja es va veure durant la Setmana Santa. Noemí Llauradó assegura que, després de la pandèmia, la gent té moltes ganes de turisme i això s'està veient traduït en el nombre de persones que visiten els diferents equipaments reusencs, i per tant es preveuen dades molt positives. De fet, ja estan sent millors que l'any passat i la voluntat és que s'assoleixin les dades del 2019.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades