Back to top

L'ampliació de la depuradora s'emplaça al primer trimestre del 2019

Així ho ha manifestat el consistori cambrilenc, que assegura que ara mateix la situació depèn del conveni que han de signar el Consell Comarcal i l'Agència Catalana de l'Aigua. El sector empresarial del municipi ja van assegurar al març que dubtaven que els treballs s'acabessin al 2018, tal com havia previst l'Administració catalana.
La instal·lació de la depuradora de Cambrils

Els dubtes de la FECAM s'han complert. Al març, els empresaris ja van assegurar que veien poc viable la previsió feta per l'Agència Catalana de l'Aigua, d'enllestir l'ampliació de la depuradora de Cambrils abans que acabés el 2018. Una obra que podria superar el milió d'euros d'inversió i que requereix d'especial marge temporal, no tant pels treballs en sí, sinó pels tràmits burocràtics que l'afecten.

Ara, és l'Ajuntament de Cambrils el que admet aquest termini i confirma els dubtes dels empresaris. "Aquest projecte té una valoració d'uns 1,2 milions d'euros i està previst que s'aprovi als pressupostos del 2018 i que l'obra estigui executada entre finals del 2018 i el primer trimestre del 2019", assegura el regidor d'Espai Públic de l'Ajuntament de Cambrils, Antonio Laguna.

Precisament, la redacció del projecte ja s'ha efectuat aquest octubre, fruit d'un conveni també entre el Consell Comarcal del Baix Camp i l'ACA per valor de 41.500 euros. En aquest sentit l'Administració catalana ha confirmat que ja ha rebut el document. El següent pas és signar un nou conveni amb l'ens supracomarcal, l'adjudicatari dels treballs, pel finançament de les obres.

Paraules clau:

Notícies relacionades