Back to top

L'ANC demana que tornin a penjar la pancarta per 'la llibertat dels presos polítics'

L'Assemblea Nacional Catalana de Reus ha demanat a l'alcalde que torni a penjar la pancarta per a la 'llibertat dels presos polítics'. Es va haver de retirar durant la campanya electoral. Han instat el govern municipal a no restar imparcials davant la situació política que s'està vivint.
L'ANC demana que tornin a penjar la pancarta per 'la llibertat dels presos polítics'.

L'Assemblea Nacional Catalana de Reus ha demanat al govern de Carles Pellicer que torni a penjar la pancarta que reclama 'la llibertat dels presos polítics' al balcó del Palau municipal. Va ser el partit de Ciutadans qui va demanar, a meitats de novembre, que aquesta es despengés perquè consideraven que era un missatge partidista i que no representava a tots els reusencs.

Al cap d'una setmanes, va ser la mateixa Junta Electoral la qual en va ordenar la seva retirada durant el temps de campanya. Tancat aquest període, ara l'ANC demana que es torni a penjar.

El coordinador de l'ANC a Reus, Jaume Ollé, ha assegurat que 'l'alcalde es troba en una situació complicada en la qual no li aproven els pressupostos i ens va dir que ara era un moment complicat per tornar a penjar-la, però nosaltres li demanem que es mulli'.

Les entitats a favor de la independència de Catalunya han convocat aquest dijous a la tarda una nova manifestació per exigir la llibertat d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. La concentració serà a les vuit del vespre davant de l'Ajuntament reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades