Back to top

L'ANC es prepara per a la Diada

A 13 dies de la celebració de la Diada de Catalunya, l'ANC ja ha posat en marxa els preparatius perquè els reusencs tinguin l'oportunitat de participar en els diversos actes que se celebren a la capital catalana. De moment, han aconseguit omplir fins a 8 autobusos.
diada

400 persones han reservat el seu lloc a un dels vuit autobusos que l'ANC de Reus ha posat a disposició per assistir a l'acte de la Diada de Catalunya que se celebra a Barcelona. Com és habitual, l'entitat reusenca ofereix aquesta opció de transport per tots aquells ciutadans que vulguin desplaçar-se fins la capital catalana l'11 de setembre. Ara mateix, s'han aconseguit omplir 8 autobusos, mentre que l'any passat en van ser més de 50. El ritme de participació és el de cada any i s'espera que a principis de setembre la venda de tiquets augmenti i s'arribi a les xifres esperades. Des de la formació tenen clars quins són els objectius de la Diada: seguir treballant per construir una república catalana mitjançant la desobediència civil i la mobilització.

Més enllà dels actes de Barcelona, l'ANC també participarà en l'ofrena floral que es realitzarà durant el matí a la Plaça del Baluard de Reus i en la posterior manifestació. A més a més, també estan venent samarretes, les quals són una gran font de finançament perquè l'Assemblea pugui fer front a les campanyes a favor de la independència.

Paral·lelament, l'Assemblea Nacional Catalana està treballant per teixir una resposta consensuada entre tots els actors del sector independentista per  quan surti la sentència als presos polítics catalans. No obstant això, excepte l'absolució, la formació considera que cap sentència es podrà considerar justa, motiu pel qual auguren mobilitzacions massives.

Paraules clau: